Mix tussen marketing & design

Aan het Grafisch Lyceum te Utrecht kreeg ik de beginselen mee van Grafisch en Multimedia Ontwerp. Vervolgens studeerde ik aan de Hogeschool Utrecht in de richting Communicatie Management en Commerciële Economie. Hierna volgde een aanvulling in Sales, Projectmanagement (Agile) en SEO.

In februari 2009 zette ik mijn freelance onderneming op. Gericht op grafisch ontwerp, aangevuld met de nodige fulltime bureau ervaring. Zo werkte ik bijvoorbeeld mee op de reclameafdeling van Lidl en hielp het UX-team van topspeler in de Zorg ICT: ChipSoft.

Gevestigd in Utrecht en gericht op het MKB. Ik help jou met het grafisch ontwerp van jouw corporate branding. Van schets tot SEO!

wiebenik guido de gooijer guidodegooijer profielfoto foto portfolio grafisch ontwerp

Multidisciplinaire aanpak

Een vast team professionals werken met mij samen om jou zo goed mogelijk in jouw wensen te kunnen bedienen. Ik geloof sterk in een synergetische samenwerking. De kracht van onze totaaloplossingen zit in de samenwerking tussen verschillende disciplines. Copywriters die gespecialiseerd zijn in online vindbare verkopende teksten. Beroepsfotografen voor jouw authentieke beelden. Knappe koppen in het team van programmeurs die ervoor zorgen dat de bugs op jouw website in no-time worden opgelost. Samen maken we voor jou het verschil.

Illustraties

Naast design, bied ik ook in illustratiewerk mijn diensten aan.
Illustraties? Jazeker, denk hierbij aan:

  • de cover van een boek of wenskaart;
  • de mascotte ter ondersteuning van uw bedrijfsimago;
  • infographics om een idee beter onder woorden te brengen.

Zie hier bijvoorbeeld een infographic die gemaakt is voor ChipSoft’s softwareproduct: HiX. Daaronder de cartoons die zijn ontwikkeld voor Lidl tijdens het Sinterklaasfeest.

wiebenik infographic chipsoft hix illustratie graphic portfolio grafisch ontwerp 

wiebenik drukwerk illustratie graphic portfolio grafisch lidl zwartepiet sinterklaas ontwerp