Bedrijfsgegevens

Naam: Stichting De Openbaring
Contactpersoon: Corné Westerman
Website: www.stichtingdeopenbaring.nl
Flyer ontwerpen

Wensen

  • Restyling logo
  • Huisstijl ontwerpen
  • Ontwikkeling briefpapier en enveloppen
  • Flyer ontwerpen
  • Poster ontwerpen

 

Input opdrachtgever

Vasthouden aan het begin ontwerp van het log. De man met gespreide armen. Ook houd ik van de kleur blauw. Hierop een frisse en eenvoudige huisstijl ontwikkelen. Daarnaast promotie voor de evenementen, in een hippe, frisse, aansprekende stijl. Daarnaast wil ik graag met je een poster en flyer ontwerpen.

 

Motivatie ontwerp

Er stonden een aantal dingen vast. Er was er voor mij dus sprake van een uitdaging in creativiteit. Het bestaande juichende mannetje heb ik verder gestileerd in een iconisch vorm. Antraciet ter ondersteuning van de gewenste kleur blauw. Dit geheel maakt het ontwerp  evenwichtiger. Het laat de witte vorm naar voren komen. Daarnaast de kleurvlakken in de  eenvoud terug in de huisstijl. Verder mocht ik de poster en flyer ontwerpen. De stijl was op jongeren gericht en mocht hip en modern zijn.

 

Reactie opdrachtgever

Het prettige van de samenwerking: een snelle afhandeling van de opdracht. Ik voelde mij tijdens het proces zeer serieus genomen. Guido dacht goed met me mee. De ontwerpen waren uitstekend. Mijn nieuwe flyer ontwerpen heb ik nadien vaker door Guido laten doen.

 

stichtingdeopenbaring logo huisstijl presentatie

 


Huisstijl ontwerpen

stichtingdeopenbaring logo huisstijl schetsenstichtingdeopenbaring sfeerfotos logo blokkenstichtingdeopenbaring sfeerfotos logo bannerstichtingdeopenbaring stijlgids kleur styleguide huisstijl logo lettertype font

 


Flyer ontwerpen

stichtingdeopenbaring logo huisstijl flyer drukwerkstichtingdeopenbaring logo huisstijl flyer drukwerk compilatie collectie poster

 

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden