Bedrijfsgegevens

Naam: Invensol
Contactpersoon: Arjan van der Kort
Website: www.invensol.be
logo design

Wensen

  • Huisstijl en logo design
  • Ontwikkeling visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
  • Ontwerp Powerpoint-sjabloon
  • Ontwikkeling huisstijlgids

 

Input opdrachtgever

Wij zoeken een visuele presentatie om ons sterker op de markt te kunnen plaatsen.  Ik denk sterk aan de feniks en de kleur blauw. Het heeft een lange levenscyclus. Tegen het einde bouwt ze een nest van van takjes en het ontbrandt. Zowel nest en vogel branden fel en vergaan tot as. Vanuit deze as herrijs een nieuwe feniks. Herboren om opnieuw  te leven. Hiervoor wil ik een logo design. Daarnaast alles wat erbij komt kijken qua huisstijl en grafisch ontwerp.

STEEKWOORDEN

Innovatie. Betrouwbaar. Dienbaar. Oplossingen. Oude en nieuwe technieken. Bruggen bouwen. Rebels in conservatieve markten. Rustig. Speels. Op de achtergrond adviserend. Kennis. Professionaliteit. Strak logo design.

Motivatie ontwerp

Tijdens het oriëntatiegesprek, raakte ik aan het schetsen. Ik neigde naar een dynamische, ronde feniksvorm. Deze schets is digitaal omgezet naar het hier getoonde eindontwerp. Het ronde van het lettertype wilde ik verder doorvertalen. Dit zie je terug in balk elementjes en het logo design. De achterkant van het materiaal is het huisstijl marine blauw. Dit om duidelijker gewicht en herkenning neer te zetten. De blauwe ronde vormen van de feniks zijn beweging en watergolfjes. Golfjes omdat Invensol’s niche innovaties in watertechniek is. Meerdere vliegen in 1 klap.

 bedrijfslogo invensol huisstijl grafisch ontwerp design

 


Concept ontwikkeling

Logo invensol huisstijl grafisch ontwerp design schetsen

 


Huisstijl

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden