Bedrijfsgegevens

Naam: FinanZen
Contactpersoon: Paul Klein
Website: www.finanzen.nl
brochure ontwerpen

Wensen

  • Ontwerp logo &  huisstijl
  • Ontwikkeling visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
  • Offertemap & brochure ontwerpen
  • Ontwikkeling huisstijlgids

 

Input opdrachtgever

Een beeldmerk dat uitstraalt waar wij voor staan en wat wij samen met de klant willen bereiken. Het beeldmerk moet herkenbaar zijn wanneer je de tekst weg zou laten. Letters met heldere kleuren. Rust. Ruimte. Voorzichtige nadruk op Zen. We willen opvallen. Niet door middel van een goedkope uitstraling door kleuren en lettertypes bijvoorbeeld. Naar een oubollige huisstijl zijn we ook niet op zoek. Geen cliché’s. We willen dat je een huisstijl ontwikkeld. Daarnaast een brochure ontwerpen.

 

Motivatie ontwerp

De duidelijke input vanuit Paul heeft mij een goed eind op weg geholpen. Uiteraard komt daar de rust in het logo vandaan. Ook de nadruk op Zen. Verder heb ik gekozen voor het typerende stapeltje Zen stenen. Het geheel is gestileerd met lichte kleuren en begeleidend wit. Voor het overige materiaal heb ik gekozen voor frisse studiofotografie. Met name in de lichtblauwe kleuren en jonge gezinnen als thema. Luchtig, ruimte, helder.

 

Reactie opdrachtgever

Het eerste ontwerp van Guido was snel binnen. Deze snelheid van werken en de flexibiliteit is ons goed bevallen. Verder zijn we blij met het meedenken en de verdere afronding. Guido heeft naar onze mening de opdracht zeer goed vertaald. Hij gaf ons een ontwerp waar we meteen een goed gevoel bij hadden. We zijn heel dankbaar en blij met het logo.

 

bedrijfslogo finanzen huisstijl grafisch ontwerp design


Concept ontwikkeling

Logo finanzen huisstijl grafisch ontwerp design schetsenfinanzen sfeerfotos logo huisstijl inspiratiefinanzen sfeerfotos logo huisstijl inspiratie sfeerfotografie foto

 


Huisstijl en brochure ontwerpen

finanzen stijlgids kleur styleguide huisstijl logo lettertype fontfinanzen huisstijl visitekaartjes drukwerk logo brochures styleguide voucher briefpapierfinanzen huisstijl logo headerfinanzen finished product visitekaartje drukwerkfinanzen huisstijl visitekaartjes drukwerk logo brochures styleguide voucher briefpapier

 


Parker pennen

finanzen drukwerk huisstijl parkerpen pen parker logo finanzen drukwerk huisstijl parkerpen pen parker logo

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden