Bedrijfsgegevens

Naam: Excellence Payroll Solutions
Contactpersoon: Anthony Cruden
Website: www.excellencepayrollsolutions.nl
flat design

Wensen

  • Ontwerp logo & huisstijl (huisstijlgids)
  • Ontwikkeling visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
  • Ontwerp & ontwikkeling website
  • Dit geheel op basis van het moderne flat design

 

Input opdrachtgever

Het moet onderscheidend zijn, niet 13 in een dozijn. Vooral een zakelijke uitstraling. De kleuren roze, turquoise en zwart trekken mij erg aan. Verras me maar met een combinatie die fris en helder oogt. Het beeldmerk moet ook los te koppelen zijn van de tekst. Dit zodat ik het als watermerk kan gebruiken voor diverse documenten. Niet onprofessioneel, speels en onbetrouwbaar. Naam van het bedrijf niet afkorten noch de initialen gebruiken.

 

Motivatie flat design

Uitwerking
Ik koos voor een flat design vormgeving: daarom een vlak logo. Verder heb ik ‘payroll solutions’ geen prominente rol gegeven in het logo. Dit deed ik door haar subtiel als pay-off beneden uit te lijnen. De felle hoofdkleuren worden begeleid door antraciet. Prettig voor het oog en het doet luxe aan. Bewust gekozen voor een slank en klassiek lettertype. Dit voor een harmonieuze uitstraling.

Jij ook een flat design of iets dergelijks voor jouw bedrijf? Neem eens  contact op!

Uitwerking
Alles is in onderkast geschreven. Payroll Solutions heb ik met 2 hoofdletters geschreven, na studies hoe het er in andere formats uit ziet. Alles in kleine letters doet onsamenhangend en goedkoop aan. Het onderschrift in hoofdletters laat het te extreem schreeuwen. Verder een creatieve knipoog in het puntje: roze. DDit brengen we terug in de rest van de huisstijl. De pay-off is uitgelijnd op de 2e helft van het logo “ence”. De 2 ll-en heb ik gespiegeld om een visueel centrum en harmonie te creëren. Wanneer je het beeldmerkje een kwartslag naar rechts draait, krijg je een gestlleerd €-teken.

Website
De voorkeurskleuren zijn vertaald in de volledige huisstijl. Dit rust op een witte, rustgevende ondergrond. Daarin sterk het flat design teruggebracht. Vervolgens is het vertaald naar een webdesign. Hierbij zijn professionele foto’s gemaakt door de fotograaf. Onze commercieel schrijfster heeft de website voorzien van pakkende teksten. De website is rustig wit, met tinten roze en mintgroen van de huisstijl. De site is basic, formeel en informerend. Bewust kozen we voor een one-pager: zeer toegankelijk op smartphones.

Visitekaartjes
Onderscheiden, duurzaam en flexibel: probeer deze kaartjes maar eens te scheuren. Ook hier weer flat design in de vlakken qua huisstijl. We kozen voor dit prachtige transparante polypropyleen materiaal. Origineel en een extra luxe uitstraling. Perfecte toepassing voor een excellente huisstijl.

 

Reactie opdrachtgever

Het design is voor mij vernieuwend en draagt onze filosofie uit zoals wij die nastreven. Verder ervoer ik Guido in onze samenwerking als flexibel en proactief.

 


 

Logo & huisstijl

 

excellence logo huisstijl presentatieexcellence stijlgids kleur styleguide huisstijl logo lettertype font


 

Visitekaartjes

 

website webdesign excellence finished product responsive mobile visitekaartjes excellence huisstijl logo drukwerk grafisch ontwerp design transparant compilatie visitekaartjes excellence huisstijl logo drukwerk grafisch ontwerp design transparant closeup

 


Website

website webdesign excellence finished product responsive mobilewebsite webdesign excellence smartphone responsiveexcellence stijlgids kleur styleguide huisstijl logo lettertype font fotografie studiofoto sfeerfoto

 

 


Brochure

excellence huisstijl magazine catalogus brochure bedrijfsbrochure closeup compilatieexcellence huisstijl magazine catalogus brochure bedrijfsbrochure closeup compilatie

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden