Bedrijfsgegevens

Naam: Cohe Care
Contactpersoon: Bernadette Meulens
lyer ontwerp

 

Wensen

  • Logo ontwerp
  • Flyer ontwerp
  • Website ontwerp en ontwikkeling

 

Input opdrachtgever

Bernadette verkoopt hoogstaande apparatuur aan schoonheids- en kapsalons. Naast de verkoop, verzorgt ze daarin consultancy, implementatie en support. Hiervoor wil Bernadette een strakke, luxe vormgeving in haar logo, website en flyers.  Dit helpt haar bij deze consultancy en verkoop. De flyers wilde Bernadette meenemen bij haar kennismakingsgesprekken met haar prospects. Ze wil deze salons de flyers als herinnering af geven na de afspraken. Op deze flyer komen haar contactgegevens te staan en een samenvatting over Cohe Care. Verder mag de machine centraal staan.

Motivatie logo ontwerp

Gekozen is voor een strak en rustig letterlogo. Dit begeleid door een fris beeldmerk. Het beeldmerk is een driekwart gesloten cirkel met daarin 3 kleinere cirkels. De bijna gesloten cirkel kan gezien worden als een C met daarin een 2. 2 x C van Cohe Care. Daarbij kan het ook worden gezien als C2O = koolstofmonoxide. Een belangrijk onderdeel van de zalfjes die Cohe Care naast haar apparatuur verkoopt.

Motivatie website en flyer ontwerp

Omdat de machine centraal moet staan, heb ik afgekeken bij de grote jongens. Apple leert ons bijvoorbeeld hoe je hardware sexy verkoopt. Dit met een menselijk sausje om de doelgroep aan te spreken. De opzet mocht basic zijn en de website werd dus een one-pager. Vooral anno 2016 (tijd van het project) leek mij dit een prettige keuze. Dit gezien de swipe-cultuur en het feit dat er weinig informatie wordt getoond. Dezelfde opzet werd doorgezet naar de flyer, met wat basisinformatie over het product en het bedrijf zelf. De overall look & feel is classy, chique en rustig. Dit heb ik gerealiseerd door de grijze en witte tinten. Basic. Krachtig. Duidelijk. Luxe.

Verder is er samen met mijn copywriter gekeken naar het realiseren van de commerciële teksten op de site als op de flyer.

 

Reactie opdrachtgever

Wat gaaf bedacht! Heel mooi. Super. Ik kan mij hier erg goed in vinden.

 

cohecare logo huisstijl presentatiecohe care huisstijl logo website header


 

Flyer ontwerp

 

cohecare huisstijl flyercohecare huisstijl flyercohecare huisstijl flyer


 

 

Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden