Bedrijfsgegevens

Naam: Biertaptehuur
Contactpersoon: Christiaan Plomp
Website: www.biertaptehuur.nl
webshop maken

Wensen

• Grafisch ontwerp logo
• Ontwikkeling & druk spandoek voor bierkeet
• Website concept, design en opzet
• Implementatie en webshop maken

 

Input opdrachtgever

Biertaptehuur richt zich volledig op de verhuur van biertaps en de verkoop van bierfusten. Het paradepaardje van de site is echter de bierkeet. Dit is een initiatief van Christiaan om een ludiek aangeklede pipo-wagen met biertaps te verhuren. Denk aan de foodtrucks op festivals. Deze wagen en de taps kunnen worden besteld op de. Dus voor Christiaan mocht ik een webshop maken. Het logo mag lekker komisch, cartoonesk en fris. De website moet kort en krachtig. Een webshop maken die volledig gericht is op het bestellen van de taps. Mellola is overigens een voorbeeld van een uitgebreidere webshop die wij hebben ontwikkeld.

 

Motivatie ontwerp

Logo  ontwerpen

Bij het overleg met Christiaan ben ik gaan schetsen. Zo kwamen we uit op een gestileerde versie van de wezenlijke bierkeet. Dit met een grote biertap aan de zijkant. De ronde vormen maken het wat cartoony en minder stijfjes, plus oranje geeft het een feestelement. Verder verschillende varianten toegevoegd om ook weer te ervaren hoe het logo er zwart-wit en klein uitziet. Herkenbaarheid behouden.

 

Webshop maken

Het doel van de website is actie-georiënteerd: kort & krachtig. Door het ludieke logo, wilde ik de rest van de site rustig houden voor de nodige klasse. Mijn keuze was een chique antraciet als ondergrond, met sfeerfoto’s. De website is mobiel-vriendelijk en reageert dus op je computer of smartphone. Ik heb met Christiaan besproken wat een aantrekkelijke verkoopformule is in de webshop. Wanneer er bepaalde combinaties worden gekocht (zoals bier bij een biertap), dan gelden er aantrekkelijke kortingen. Ik liet dit duidelijk in de webshop zien, zodat de klant heel bewust weet dat hij of zij korting ontvangt.

 

Logo

Logo biertaptehuur huisstijl grafisch ontwerp design website webshop

 


Webshop

Website webdesign webshop biertaptehuur finished product

Webdesign website webshop biertaptehuur

 

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden