Bedrijfsgegevens

Naam: Stichting De Openbaring
Contactpersoon: Corné Westerman
Website: www.stichtingdeopenbaring.nl

 

Wensen

  • Restyling logo
  • Ontwerp huisstijl
  • Ontwikkeling briefpapier en enveloppen
  • Ontwerp flyers, posters en vouchers

 

Input opdrachtgever

Vasthouden aan het begin ontwerp van het logo: op basis van de man met gespreide armen. Ook houd ik van de bestaande kleur van de website: blauw. Hierop een frisse, professionele en eenvoudige huisstijl ontwikkelen. Daarnaast reclamemateriaal ter promotie van de te houden evenementen, in een hippe, frisse, aansprekende stijl.

 

Motivatie ontwerp

Gezien er een aantal dingen vaststonden, was er voor mij sprake van een grotere uitdaging in vrije creativiteit. Het bestaande juichende mannetje (te zien op de website)  heb ik verder ‘schoon-gemaakt’ en gestilleerd in een iconische logo-vorm, met antraciet ter ondersteuning van de gewenste kleur blauw. Dit geheel maakt het ontwerp wat rustiger en evenwichtiger, plus laat de witte vorm duidelijker naar voren springen. Daarnaast deze gekleurde vlakken in de gewenste eenvoud teruggebracht in de huisstijl met een wat vrijzinnige en op jongeren gerichte stijl richting de flyers en posters.

 

Reactie opdrachtgever

Het prettige van de samenwerking was een snelle afhandeling van de opdracht. Ik voelde mij tijdens het proces zeer serieus genomen en Guido dacht goed met me mee. De ontwerpen waren uitstekend.

 

klant_openbaring_logo

 


Concept ontwikkeling

klant_openbaring_04

klant_openbaring_06

klant_openbaring_05

 

 


Huisstijl

klant_openbaring_07

 


Flyers & posters

klant_openbaring_01

klant_openbaring_02

klant_openbaring_03

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden