Bedrijfsgegevens

Naam: Minerva Hoortechniek
Contactpersoon: Leon van der Meer
Website: www.minervahoortechniek.nl

 

Wensen

  • Ontwerp logo & huisstijl
  • Ontwikkeling visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
  • Ontwerp advertenties, blisterkaarten en raambestickering
  • Ontwerp brochure
  • Ontwikkeling huisstijlgids

Input opdrachtgever

Een nieuw audiciensbedrijf dat zich gaat vestigen in een gezondheidscentrum in het westen van Nederland. Huisstijl en stijlvol logo Minerva Hoortechniek. Het visitekaartje, bijvoorbeeld, moet folded zijn, met binnenin ruimte voor het noteren van 8 afspraken. Aan onderzijde van het briefpapier ruimte voor de bedrijfsgegevens. Blauw en grijstinten vind ik mooi, absoluut geen rood. Verder wil ik geen afbeeldingen waar een oor in zit of meer dan twee kleuren.

 

Motivatie ontwerp

Uiteraard is er gewerkt vanuit de heldere input van Leon. Gekozen is voor een helm op een schild: beide instrumenten uiteraard verwijzend naar de Romeinse godin Minerva. Ik wilde alles behalve cliché zijn en een abstract oor in het logo verwerken. Verder is het design vrij chique en rustig gelaten, om het een wat meer luxe look en feel te geven. Ook koos ik om die reden voor een volle sierletter, onderschreven met een duidelijke, slanke pay-off in zwarte kapitalen.

 

Reactie opdrachtgever

Ik heb deze opdracht uitgezet bij meerdere ontwerpers en Guido’s ontwerp sprong er door zijn originaliteit en professionaliteit meteen uit. De communicatie verliep soepel en zijn snelle en flexibele wijze van werken waren erg prettig.

 

klant_minerva_logo

 


Concept ontwikkeling

klant_minerva_01

klant_minerva_04

klant_minerva_03

 


Huisstijl

klant_minerva_02

klant_minerva_05

klant_minerva_06

klant_minerva_07


Praktijk toepassingen

klant_minerva_09

klant_minerva_10

klant_minerva_11

klant_minerva_08

 

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden