Bedrijfsgegevens

Naam: Intercambia
Contactpersoon: Ilonka Versnel
Website: www.intercambia.nl

 

Wensen

  • Bedenken bedrijfsnaam
  • Ontwerp logo & huisstijl
  • Ontwikkeling visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
  • Ontwerp & ontwikkeling website

 

Input opdrachtgever

Stylingbureau Intercambia is een creatief bureau voor verkoopstyling en interieurstyling. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij voorop. Mijn logo moet sierlijk zijn, een letterlogo zonder veel voorkomende figuren die gebruikt worden voor mijn vak (huisje, stoeltje etc). Ik wil mooie lange sierletters. Mijn voorkeur voor kleur is lavendel, appeltjesgroen en antraciet. De Spaanse taal en cultuur spreekt me aan. Verder vertrouw ik op jouw creativiteit.

 

Motivatie ontwerp

Voor dit project heb ik veelvuldig met Ilonka om de tafel gezeten. Samen bedachten we de naam Intercambia, samenvoeging van het Spaanse Interior (interieur) en Cambia (veranderingen). Er is tijdens de meetings uitgebreid samen uiteengezet wat de content van de website zou gaan worden. Gekozen is om veel met sfeer-fotografie te werken, als portfolio van reeds voltooid werk richting prospects.

 

Reactie opdrachtgever

Guido heeft een zeer mooi  ontwerp gemaakt op basis van een best lastige opdracht.  Na het basisontwerp is de verdere verfijning van het model op basis van onze wensen ook zeer  vloeiend verlopen, waarbij hij zeer professioneel en creatief te werk is gegaan. Ik kan het  iedereen van harte aanbevelen.

 

 

klant_intercambia_logo

 


Concept ontwikkeling

klant_intercambia_01

klant_intercambia_03

klant_intercambia_04

 


Huisstijl

klant_intercambia_02

klant_intercambia_05

klant_intercambia_06

klant_intercambia_07

 


Website

klant_intercambia_08

klant_intercambia_09

klant_intercambia_10

 

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden