Bedrijfsgegevens

Naam: FinanZen
Contactpersoon: Paul Klein
Website: www.finanzen.nl

 

Wensen

  • Ontwerp logo &  huisstijl
  • Ontwikkeling visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
  • Ontwerp offertemap en bedrijfsbrochure
  • Ontwikkeling huisstijlgids

 

Input opdrachtgever

Een beeldmerk dat uitstraalt waar wij voor staan en wat wij samen met de klant willen bereiken. Het beeldmerk moet herkenbaar zijn wanneer je de tekst weg zou laten. Letters met heldere kleuren. Rust. Ruimte. Voorzichtige nadruk op Zen. We willen opvallen, maar niet door middel van een goedkope uitstraling door kleuren en lettertypes bijvoorbeeld. Naar een oubollige huisstijl zijn we ook niet op zoek. Geen cliché’s.

 

Motivatie ontwerp

De duidelijke input vanuit Paul heeft mij een goed eind op weg geholpen. Uiteraard komt daar de rust in het logo en de nadruk op Zen vandaan Verder heb ik gekozen voor het typerende stapeltje Zen stenen. Het geheel is gestileerd met lichte kleuren en geheel begeleidend wit. Voor het overige foldermateriaal heb ik voorgesteld frisse studiofotografie toe te voegen die dezelfde sfeer uitademt. Uiteraard ook met name in de wit/licht blauwe kleuren en jonge gezinnen / de huizenmarkt als thema. Luchtig, ruimte, helder.

 

Reactie opdrachtgever

Het eerste ontwerp van Guido was snel binnen. Deze snelheid van werken, de flexibiliteit en het meedenken is ons ook bij de verdere afronding erg goed bevallen! Guido heeft naar onze mening de opdracht zeer goed vertaald in een ontwerp waar we meteen een goed gevoel bij hadden. We zijn heel dankbaar en blij met het logo.

 

klant_finanzen_logo


Concept ontwikkeling

klant_finanzen_01klant_finanzen_04klant_finanzen_03

 


Huisstijl

klant_finanzen_02klant_finanzen_05klant_finanzen_06klant_finanzen_08klant_finanzen_07

 


Parker pennen

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden