Bedrijfsgegevens

Naam: Cohe Care
Contactpersoon: Bernadette Meulens
Website: www.cohecare.nl

 

Wensen

  • Ontwerp logo
  • Ontwerp flyers
  • Ontwerp & ontwikkeling website

 

Input opdrachtgever

Bernadette verkoopt hoogstaande apparatuur aan schoonheids- en kapsalons. Naast de verkoop, verzorgt ze hiervoor consultancy, implementatie en support. Hiervoor wil Bernadette een strakke vormgeving met een luxe uitstraling in haar logo, website en flyers.  Dit helpt haar bij deze consultancy en verkoop. Uiteraard kan ze niet bij deze salons aankomen zonder een gevestigd merk met krachtig logo of zonder een website om aan te tonen dat het bedrijf legitiem en professioneel is. De flyers wilde Bernadette meenemen bij haar kennismakingsgesprekken met deze salons om ze als herinnering af te geven na de afspraken. Op deze flyer moeten in ieder geval haar contactgegevens komen te staan en een korte
samenvatting van het verhaal wat ze heeft gegeven. Verder mag de machine centraal staan.
Cohe Care – Technology, beauty; you’ve got this!

 

Motivatie ontwerp

Gekozen is voor een strak en rustig letterlogo, begeleid door een fris beeldmerk. Het beeldmerk is een 3/4 gesloten cirkel met daarin 3 kleinere cirkels. De bijna gesloten cirkel kan gezien worden als een C met daar in een 2: 2 x C van Cohe Care. Daarbij kan het ook worden gezien als C2O = koolstofmonoxide. Een belangrijk onderdeel van de zalfjes die Cohe Care naast haar apparatuur verkoopt.

Omdat de machine centraal moet staan, heb ik afgekeken bij de grote jongens qua het sexy neerzetten hiervan; bijvoorbeeld Apple. Dit met een menselijk sausje om de doelgroep aan te spreken. De opzet mocht basic zijn en ik besloot dus ook voor een onepager. Vooral anno 2016 leek mij dit een prettige keuze gezien mobiel (swipen) en het feit dat er (nog) weinig informatie hoeft worden getoond. Dezelfde opzet werd doorgezet naar de flyer, met wat basisinformatie over het product en het bedrijf zelf. De overall look & feel is classy, chique en rustig. Dit heb ik gerealiseerd door de grijze en witte teinten. Basic. Krachtig. Duidelijk. Luxe.

Verder is er samen met mijn copywriter gekeken naar het realiseren van de commerciële teksten op de site als op de flyer.

 

Reactie opdrachtgever

Wat gaaf bedacht! Heel mooi. Super. Ik kan mij hier erg goed in vinden.

 


 

Flyer

 


 

Website

 

 


Copyright © Guido de Gooijer | Alle rechten voorbehouden